Pilvipalvelu mahdollistaa kaavamerkintöjen tehokkaan hallinnan

Civilpoint Kaavamerkintäeditori on Novapoint Area Planning- ja Novapoint General Land Use Planning -ohjelmistojen käyttäjille tarkoitettu pilvipalvelu, jossa ylläpidetään ja josta haetaan suunnitteluohjelmistoon käytettävät kaavamerkinnät.

Kaavamerkintäeditori mahdollistaa suunnitelmissa käytettävien kaavamerkintöjen hallinnan, muokkauksen ja jakamisen.  Kaavamerkintöjen ja kirjastojen hallinta on joustavaa ja tehokasta, ja palvelu on helppo ottaa käyttöön. Pilvipalvelulla voidaan korvata asiakaskohtainen Oracle-tietokannassa ylläpidettävä kaavamerkintäkirjasto.

Palvelun toimittaa Civilpoint Oy, ja siihen kuuluu Civilpointin tukipalvelu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
[email protected]

Ohjelmistoasiantuntija Kari Kantanen esittelee webinaaritallenteella Novapoint Area Planning -moduulin pilvipohjaista määräyskirjastoa ja kaavamerkintäeditoria. Tutustu palvelun käyttöön tarkemmin:

Ota yhteyttä

Civilpoint myynti

Civilpoint myynti

sales@civilpoint.fi

    Jaa

    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme