Trimble Novapoint versio 20.xx.FP6e on julkaistu

Trimble Novapoint 20.xx.FP6e -ohjelmistopäivitys on julkaistu. Päivityksessä on jouduttu peruuttamaan edellisessä versiossa tehty korjaus Novapoint Railway-moduuliin, joten tietyissä tapauksissa suosittelemme ettei uusinta versiota vielä asenneta.

Uudet ominaisuudet:

  • Novapoint Road: Korjattu FP6d-ohjelmistopäivityksessä havaittu ongelma väylämallien reunalinjakiinnityksissä.
  • Novapoint Railway: HUOM! Edellisessä päivityksessä tehty korjaus ”Korjattu ratamallin luonnin yhteydessä tietyissä tapauksissa muodostuneet piikit siirtymäkaarien alku/loppupisteisiin” on jouduttu poistamaan tästä ohjelmistopäivityksestä.

Suositeltavat toimenpiteet:

Jos käytössä on versio FP6c eikä Novapoint Railwaytä:
Ei toimenpiteitä. Suosittelemme jatkamaan version FP6c käyttöä seuraavaan päivitykseen asti.

Jos käytössä on versio FP6d ja Novapoint Road, ja on havaittu ongelmia reunalinjakiinnityksissä:
Suosittelemme asentamaan version FP6e, joka korjaa Road-moduulin ongelman.

Jos käytössä on versio FP6d ja Novapoint Railway:
Suosittelemme jatkamaan version FP6d käyttöä seuraavaan päivitykseen asti.
FP6e:tä ei ole suositeltavaa asentaa.


Trimble Novapoint 20.10 -ohjelmistoversio tukee Autodesk 2018 -ohjelmistoalustaa. Trimble Novapoint 20.05 -ohjelmistoversio tukee Autodesk 2017 -ohjelmistoalustaa. Ohjelmistoversio 20.00 tukee Autodeskin ohjelmistoalustoja 2016 ja 2015.

Trimble Quadri 2.0 -ohjelmistoversio vaatii 20.00/20.05/20.10 -perusjärjestelmän, eli aikaisemmat palvelinversiot eivät ole yhteensopivia. Aikaisempia ohjelmistoversioita voidaan käyttää rinnakkain ohjelmistoversioiden 20.00/20.05/20.10 kanssa. Ohjelmistoversio 20.00/20.05/20.10 vaatii lisenssitiedoston päivityksen.

Julkaisutiedot:

Lataa uusi ohjelmistoversio

Lisätietoja saat tarvittaessa Civilpointin tukipalvelusta.
Tukipalvelumme on heinäkuun ajan auki normaalisti.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa