Civilpoint alkaa tarjota Trimble Connect -verkkokurssia

Civilpoint laajentaa tarjontaansa verkkokoulutuksiin. Ensimmäisessä vaiheessa tarjoamme Trimble Connect -peruskoulutusta itseopiskeltavana verkkokurssina.

Peruskurssilla käydään läpi Trimble Connectin käyttöönotto ja perustoiminnallisuudet. Verkkokurssi kattaa samat sisällöt kuin nykyinen puolen päivän luokkakoulutus.

– Trimble Connect on helppokäyttöinen ohjelmisto, joten se soveltuu peruskäyttäjälle erityisen hyvin opiskeltavaksi verkkoalustan kautta, sanoo Civilpointin asiakkuuspäällikkö Eero Lyytikäinen.

Verkkokoulutuksen etuna on, että ohjelmiston käyttöä voi opiskella itse haluamanaan ajankohtana paikasta riippumatta. Materiaalia voi käydä läpi vähän kerrallaan ja vain tarvittavilta osin. Osallistujakohtainen hinta on pienempi kuin perinteisessä luokkakoulutuksessa, joten verkkokoulutus on myös kustannustehokasta. Trimble Connect -verkkokurssilla käyttäjä saa kolmen kuukauden käyttöoikeuden kurssiin.

Civilpoint jatkaa edelleen perinteisten luokkakoulutusten järjestämistä, sillä suunnitteluohjelmistojen perus- ja jatkokurssit vaativat kouluttajan läsnäolon. Valikoimassa pysyvät myös live-verkkokoulutukset Skypen tai Zoomin välityksellä sekä maksuttomat webinaarit.

– Tässä vaiheessa pilotoimme verkkokoulutusalustaa ja odotamme mielenkiinnolla, miten asiakkaat ottavat uuden tyyppisen koulutusmuodon vastaan, toteaa Civilpointin palvelupäällikkö Kati Kätsyri.
– Mikäli verkkokoulutuksille riittää kysyntää, kehitämme edelleen kurssitarjontaa sekä koulutusalustaa.


Olemme koonneet esittelykurssille muutamia maistiaisia varsinaisesta Trimble Connect -verkkokoulutuksesta. Pääset kokeilemaan kurssia maksutta alla olevasta linkistä!

Kurssin pääsykoodi: Civilpointpäivät2019

Testaa Trimble Connect -kurssia!

Kiinnostuitko Trimble Connect -verkkokurssista? Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous: [email protected]

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme