Uusi Quadri ja Novapoint julkaistaan Suomessa elokuussa

Trimble on julkaissut tietomallipalvelin Quadrin uuden pääversion Euroopassa. Quadrin kantavana teemana on yhteinen tietoympäristö, Common Data Environment. Uusi versio lisää huomattavasti yhteiskäyttömahdollisuuksia muiden sovellusten kanssa.

Civilpoint julkaisee Suomen ympäristöön lokalisoidut ohjelmistoversiot Quadrista ja Trimble Novapointista elokuussa. 18.8. järjestettävässä julkistustilaisuudessa pääset tutustumaan ensimmäisten joukossa uusiin pääversioihin. Tilaisuudessa kerromme ohjelmistojen uusista ominaisuuksista ja pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.


Online-tilaisuus, tiistaina 18.8.2020 klo 9–10.30

Puhujina muun muassa:

  • Jani Myllymaa, liiketoimintajohtaja
  • Petri Louhi, kehityspäällikkö

Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta voit ilmoittautua jo nyt. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu


Trimble järjestää 19.5.2020 julkaisusta myös pohjoismaisen webinaarin.

Ota yhteyttä

Jani Myllymaa

Jani Myllymaa

Liiketoimintajohtaja

jani.myllymaa@civilpoint.fi

040 728 4879

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme