Olemme Autodeskin jälleenmyyjä ja nyt myös Platinum-kumppani

Tiesithän, että Platinum-kumppanuuden myötä tuote- ja palveluvalikoimamme kasvaa entisestään? Tarjoamme nyt vieläkin räätälöidympää palvelua ja monipuolista asiantuntija-apua ohjelman parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen.

Kuinka voimme auttaa juuri sinua?

Jokaisen asiakkaan tarve on yksilöllinen. Erikoistuneet asiantuntijat ja tarkkaan mietityt ohjelmistot takaavat parhaan lopputuloksen – olipa kyse sitten arkkitehtuurista, mekaniikasta tai sähköjärjestelmien, putkituksen ja rakenteiden teknisestä suunnittelusta.

Osana Euroopan laajuista Arkance-konsernia meillä on laajat mahdollisuudet räätälöidä sinulle juuri sellainen palvelukokonaisuus, josta on työssäsi  eniten hyötyä – maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Näin pystymme tarjoamaan myös globaaleja ratkaisuja ja monentyyppistä kehitystä erilaisiin hankkeisiin.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin mietitään yhdessä juuri sinua parhaiten palveleva ratkaisu kilpailukykyiseen hintaan!

 

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@civilpoint.fi

040 553 0376

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme