Kirsi Palmroos aloitti Point Groupin toimitusjohtajana – ”Meidät on rakennettu hyvälle perustalle”

InfraTalo

Kirsi Palmroos on nimitetty Point Group -yhtiöiden toimitusjohtajaksi 1.8.2021 alkaen.

Palmroosilla on vahva kokemus talouden ja henkilöstöhallinnon johtotehtävistä. Hän aloitti Civilpointilla vuonna 2016 talouspäällikkönä ja on työskennellyt vuodesta 2018 Point Groupin talousjohtajana vastuualueenaan sisäiset palvelutoiminnat.

– Olen toiminut moninaisissa tehtävissä, mutta kirjanpito ja taloushallinto ovat seuranneet koko urani ajan yhdistävänä tekijänä. Point Groupilla toimenkuvani on jatkuvasti laajentunut matkan varrella. Kun tulin Civilpointille, näin että tämä on kasvuyritys ja pystyn kasvamaan yrityksen mukana. Niin on myös tapahtunut, Palmroos toteaa.

Edellinen toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö siirtyi elokuun alussa kansainvälisiin tehtäviin Arkance Groupin johtoryhmän jäseneksi. Point Group on ollut osa Euroopan laajuista Arkance-konsernia vuodesta 2020.

– Tuomas on joukkoineen kasvattanut Point Groupista menestyvän yhtiön, jossa vallitsee voimakas yhteishenki ja asiakaslähtöinen asenne. Teemme jatkossakin yhteistyötä, ja Tuomas istuu edelleen Espoon konttorillamme. On hienoa, että meillä voi joka tasolta siirtyä uusiin tehtäviin kansainvälisesti. Arkance antaa siihen isoja mahdollisuuksia, Palmroos sanoo.

Kirsi Palmroos on ottanut uuden toimenkuvan haltuun hyvissä tunnelmissa.

– Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että minussa nähtiin potentiaalia ja sain tämän mahdollisuuden. Vahvuuksiani toimitusjohtajana ovat varmasti talous- ja henkilöstöhallinnon tausta sekä analyyttinen tapa toimia. Näen, että johtaminen on hyvin pitkälti henkilöstön motivointia ja innostamista. Kun henkilöstömme on tyytyväinen, silloin yritykselläkin menee hyvin.

Point Groupin suurimpana voimavarana hän näkee juuri henkilöstön sekä syvälle juurtuneet arvot ja yrityskulttuurin.

– Ajattelen, että meillä on neljä tukipilaria: arvot ja kulttuuri, henkilökunta, asiakkaat ja Arkance. Meidät on rakennettu hyvälle perustalle, jolta on turvallista lähteä liikkeelle. Yhdessä pointtilaisten kanssa olemme valmiit uuteen kasvuun nyt ja tulevina vuosina.

Ota yhteyttä:
Kirsi Palmroos
Puh. 040 518 4055
kirsi.palmroos@pointgroup.fi

Point Groupiin kuuluvat Suomen johtava rakennusalan ohjelmistotalo Civilpoint Oy, talonrakentamisen ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuihin keskittyvä Assetpoint Oy.

Point Group on osa kansainvälisen Arkance-konsernin tytäryhtiötä Arkance Systemsiä. Arkance Systems työllistää 470 työntekijää yhdeksässä maassa ja toimittaa ohjelmistokokonaisuuksia sekä huippuluokan sovellusosaamista rakennusprojektin elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Jaa

Ota yhteyttä

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Talousjohtaja

kirsi.palmroos@arkance-systems.com

040 518 4055

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme