Rakennusteollisuuden turvallisuusviikko 25. – 29.10.2021

Rakennusalalla vietetään tällä viikolla työturvallisuusviikkoa. Rakennustyömaan turvallisuuteen liittyy olennaisesti työmaan aluesuunnitelma. Työmaan yleisellä aluesuunnitelmalla on tarkoitus helpottaa siisteyden, järjestyksen ja yleisen turvallisuuden hallintaa. Konkreettinen parannus työmaan turvallisuuteen voi siis olla huolellisesti tehty aluesuunnitelma.  

Bluebeam Revu ohjelmiston ja kehittämiemme symbolikirjastojen avulla aluesuunnitelmien tekeminen ja päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Symbolit, kuten sosiaalitilat ja jäteastiat ovat valmiiksi mittakaavassa, joten eri vaihtoehtojen selvittely on erittäin helppoa. 

Ota yhteyttä

Civilpoint myynti

Civilpoint myynti

sales@civilpoint.fi

    Jaa

    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme