Artikkelit

Logistiikan ja liikenneverkkojen tiedonhallintaan erikoistunut ruotsalainen ohjelmistotalo Triona on Civilpointin yhteistyökumppani. Ruotsin ja Norjan liikennevirastot ovat jo vuosia hyödyntäneet Trionan ohjelmistoja väylätietojen hallinnassa.

Lue artikkeli

Liikennevirasto on vuoden 2017 alusta lähtien edellyttänyt, että kaikissa käynnistettävissä hankkeissa tulisi käyttää tietomallinnusta. Pääosin tämä on hankkeissa onnistunutkin. Ainoastaan joissain korjausvelkahankkeissa ei välttämättä ole mallintamalla tehtyjä suunnitelmia.

Lue artikkeli

Haastattelussa Civilpointin vuoden 2018 kesätyöntekijät.

Lue artikkeli

Trimble Novapoint 20.xx.FP6e -ohjelmistopäivitys on julkaistu. Päivityksessä on jouduttu peruuttamaan edellisessä versiossa tehty korjaus Novapoint Railway-moduuliin, joten tietyissä tapauksissa suosittelemme ettei uusinta versiota vielä asenneta.

Lue artikkeli

Kotkan ja Porvoon kaupungit ovat vaihtaneet infran suunnitteluohjelmiston Tekla Civiliin. Kaupunkien aiemmin käyttämä ohjelmisto ei olisi taipunut tietomallipohjaiseen tekemiseen, sillä sitä ei ole enää vuosiin kehitetty vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Lue artikkeli

Miten tilaan mallipohjaisen infrahankkeen? Mitä työkaluja löytyy suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon? Miten tiedonhallinta liittyy kaikkeen? Civilpointin syksyn 2018 Roadshow’n ilmoittautuminen on avattu! Kierrämme syyskuussa viikon aikana yhdeksällä eri paikkakunnalla. Tervetuloa tapaamaan Civilpointin asiantuntijoita, keskustelemaan sekä kuulemaan asiaa tuoteuutuuksista ja tehokkaista työtavoista. Tietoiskut tarjoavat hyödyllistä informaatiota niin infran tilaajille, suunnittelijoille kuin urakoitsijoillekin. Ohjelma 08.30-09.00 AAMUKAHVI 09.00-09.15 […]

Lue artikkeli

Trimble Novapoint 20.xx.FP6d -ohjelmistopäivitys on julkaistu.

Lue artikkeli