Artikkelit

Versiopäivitys sisältää sekä uusia ominaisuuksia että korjauksia eri sovellusten toimintoihin. Tarkat julkaisutiedot ovat luettavissa julkaisutiedotteesta 17.3-00 -version asennuspaketissa. Alla poimintoja version sisältämistä uusista ominaisuuksista ja korjauksista:

Lue artikkeli

Civilpoint Oy on julkaissut seuraavat uudet Trimble Novapoint 20 -sarjan ohjelmistoversiot:

Novapoint Finnish Value Pack 20.00.09
Novapoint Finnish Value Pack 20.05.09
Novapoint Finnish Value Pack 20.10.09

Lue artikkeli

Oletko koskaan haaveillut kypärästä, jonka avulla voisit siirtää sinua kokeneemman ja taitavamman ihmisen tiedot ja osaamisen itsellesi? Infrahankkeissakin on varsinaisen suunnittelutiedon lisäksi paljon piilevää tietoa, jonka esiin tuominen ja dokumentointi olisi suotavaa. Tietomallinnus ja tietojen käsittelyn automatisointi tarjoavat mahdollisuuden viedä kaiken hankkeeseen liittyvän tiedon hyödyntämisen uudelle tasolle

Lue artikkeli

Tieto virtaa läpi infran elinkaaren – suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon. Tutustu uuteen tapaan hallinnoida ja hahmottaa tietoa. Blogisarja alkaa lokakuussa!

Lue artikkeli

Tervetuloa Paikkatietomarkkinoille 7.11.2017 Messukeskuksen Kokoustamoon Helsinkiin! Paikkatietoalan vakiintunein ammattitapahtuma on järjestetty vuosittain jo vuodesta 1989 alkaen.

Lue artikkeli

Seuraavat uudet 20-sarjan ohjelmistoversiot ovat saatavilla:

Trimble Novapoint 20.00.FP4b
Trimble Novapoint 20.05.FP4b
Trimble Novapoint 20.10.FP4b
Trimble Quadri 2.0.FP4a

Lue artikkeli

Etsimme syksyn 2017 aikana tiimiimme uusia osaajia, joilla on kokemusta infrasuunnittelusta ja infran tietomallinnuksesta. Tarjoamme alan ammattilaisille huipputehtäviä, jotka räätälöidään  kunkin erityisosaamisen mukaan.

Lue artikkeli