Haemme Tekla Civil -ohjelmistoasiantuntijaa

Etsimme tiimiimme uutta osaajaa, jolla on kokemusta infrasuunnittelusta ja infran tietomallinnuksesta.

Civilpointin ohjelmistoasiantuntijana

  • Konsultoit asiakkaita ohjelmistojen käyttöön liittyen
  • Pidät ohjelmistokoulutuksia
  • Toimit asiakastukitiimin jäsenenä
  • Vaikutat vahvasti tuotekehitykseen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI) sekä työkokemusta ja ymmärrystä infra-alalta. Haluat oppia uutta, eikä erilaisten tietojärjestelmien omaksuminen  tunnu vieraalta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkeä, paineensietokykyä ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme erityisesti Tekla Civil -ohjelmiston osaamista, ja katsomme eduksi kokemuksen Trimble Novapoint-, Trimble Quadri- tai AutoCAD Civil 3D-ohjelmistoista. Civilpointilla työtehtäviä räätälöidään kunkin oman erityisosaamisen mukaan, ja meillä on monia etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia.

Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Panostamme toiminnassamme erityisesti hyvään tiimihenkeen ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään, mahdollisuuden kouluttautua, kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän sekä huippuluokan henkilöstöedut. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit – meillä on kiva tulla töihin (myös maanantaiaamuna)!

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Mankkaalla Espoossa. Työhön liittyy myös matkustamista kotimaassa. Tehtävä on vakituinen, ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaaCivilpoint Oy – ohjelmistoja, joilla rakennetaan tulevaisuutta

Edustamme alan parhaita infran suunnittelun, rakentamisen ja tiedonhallinnan ohjelmistoja, ja tarjoamme asiakkaillemme kattavat tuki- ja koulutuspalvelut. Toimimme tiiviissä yhteistyössä päämiestemme Trimblen ja Autodeskin kanssa ja pystymme vaikuttamaan ohjelmistotuotteiden kehitykseen ja lokalisointiin. Olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa Suomen suurimmissa ja tärkeimmissä infrahankkeissa.

Civilpoint on osa Point Group -konsernia, johon kuuluvat myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisua tarjoava Assetpoint Oy. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Olemme pääasiassa henkilökunnan omistama yritys, ja yrittäjähenkisyys ja luotettavuus ovatkin tärkeimpiä arvojamme. Henkilöstömme tyytyväisyys on erinomaisella tasolla: kokonaisarvosana Civilpointille työpaikkana oli 4,68 (asteikolla 1-5) keväällä 2018 toteutetussa tutkimuksessa.

Lisätiedot:

Civilpoint Oy

Civilpoint Oy

Rekrytointi

rekry@civilpoint.fi