Construction Continuum

Ja tiedon virta ei katkea

Trimble Civil Construction Continuum on uudenlainen tapa hallinnoida ja hahmottaa tietoa. Se on joukko ohjelmia, mutta ennen kaikkea se on ajattelumalli, jossa tiedon kulku infrahankkeen alusta loppuun asti on suunniteltu helpoksi ja karttuvaksi.

Tieto karttuu
vaihe kerrallaan

Construction Continuumin etu on koko infrahankkeen aikana kertyvä tieto, joka palvelee kaikkia hankkeen parissa työskenteleviä. Infrahanke etenee vaihe kerrallaan aina suunnittelusta toteutukseen asti, ja jokaisessa vaiheessa kertyvä lisätieto koostetaan aina edellisen päälle, digitaalisessa muodossa. Sen ansiosta kaikki tarpeellinen tieto on aina helposti saatavilla, tallessa ja tarkkana.

Oikeiden päätösten
tekoon

Kun kaikki tarpeellinen tieto on helposti saatavilla, päätökset pystytään tekemään sen avulla parhaalla mahdollisella tavalla. Civilpoint tarjoaa asiakkailleen Trimble Construction Continuum -konseptiin kuuluvat ohjelmistot ja palvelut, kuten esimerkiksi koulutukset, käyttöönotto, konsultointi, tietomallipalvelimet ja ylläpito.

Tutustu Construction Continuum -ohjelmistoihin ja kysy lisää!

Esiselvitys
Trimble Quantm

Suunnittelu
Trimble Novapoint
Tekla Civil

Kustannusarvio ja kilpailutus
Trimble Business Center – HCE
Trimble TILOS

Aikataulutus ja projektinhallinta
Trimble Business Center – HCE
Trimble TILOS

Rakentaminen
Digitaalinen työmaa
Tekla Civil
Trimble Business Center – HCE
Trimble TILOS

Kunnossapito ja omaisuudenhallinta
Trimble Quadri
Trimble Connect

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri tarpeitasi vastaavat ohjelmistot ja auttavat niiden käyttöönotossa. Tehdään yhdessä infrahankkeista älykkäämpiä!

sales@civilpoint.fi