Trimble Connect peruskurssi

Trimble Connect on yhteiskäyttöalusta infrahankkeiden tiedonhallintaan. Se yhdistää eri tekniikkalajien aineistot lähtötiedoista rakentamiseen, ja mahdollistaa tehokkaan tiedonjaon rakennusprojektin osapuolten välillä. Peruskurssilla opit ohjelmiston eri käyttöliittymien tehokkaan hyödyntämisen.

Sisältö:

 • Trimble Connect Web
 • Trimble Connect Sync
 • Trimble Connect Desktop
 • Trimble Connect kytkennät Tekla Civil- / Novapoint-ohjelmistoihin

Osaamisvaatimukset:
Kurssi on tarkoitettu käyttöjärjestelmän perusteet hallitseville.

Kesto
Puolen päivän kurssi.


Trimble Connect verkkokurssi

Tarjoamme Trimble Connect -peruskoulutusta myös itseopiskeltavana verkkokurssina Vuolearning-alustalla. Peruskurssilla käydään läpi Trimble Connectin käyttöönotto ja perustoiminnallisuudet.

Ohjelmiston käyttöä voi opiskella itse haluamanaan ajankohtana paikasta riippumatta. Osallistujakohtainen hinta on edullisempi kuin luokkakoulutuksessa, ja käyttäjä saa kolmen kuukauden käyttöoikeuden kurssiin.

Ota yhteyttä koulutusmyyntiimme ja pyydä tarjous: [email protected]

Tiesitkö, että koulutus on verovähennyskelpoista? Työnantaja voi saada työntekijän koulutukseen käyttämästä ajasta verovähennyksen. Verovähennys koskee kolmea koulutuspäivää vuodessa työntekijää kohti, ja sen määrä on 50 % koulutuspäivien keskimääräisestä palkkakustannuksesta. Vähennyksen saaminen edellyttää oikein laadittua koulutussuunnitelmaa.

Lisätietoja antaa:

Civilpoint koulutuspalvelut

Civilpoint koulutuspalvelut

training@civilpoint.fi

  Pyydä tarjous koulutuksesta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  ×

  Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

  Tilaa uutiskirjeemme