AssetPoint Online

Ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan.

Rakennetun ympäristön suunnittelun, rakentamisen sekä huollon tai kunnossapidon aikana syntyy paljon yksityiskohtaista digitaalista tietoa. Kun tieto organisoidaan oikealla tavalla, sillä on merkittävää lisäarvoa kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle. AssetPoint Online -tuotteiden avulla varmistat, että tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan.

Valitse tiedonhallintaratkaisu tarpeesi mukaan:

Basic

AssetPoint Online Basic on tiedonhallinnan elinkaareen liittyvä lisäarvopalvelu. Sillä on yhteys Trimble Connect -yhteiskäyttöalustaan, ja omien tarpeidesi mukaisesti voit valita infra- tai talonrakennustoteutuksen. M-Files -ohjelmistomme toimitus ja käyttöönotto on tarkoitettu rakennetun ympäristön toimijoille.

AssetPoint Online Basic sopii organisaatioille, joille tiedon omistaminen, yhteiskäyttö ja hallittu jakaminen asiakkaille ja partnereille on tärkeää. Kokonaispalvelumme avulla Basic on helppo ottaa käyttöön myös projektille tai hankkeelle. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan palvelinympäristön.

Pro

AssetPoint Online Pro laajentaa Basic-tasoa tuomalla selainpohjaisen dokumenttien hallinta-, jako- ja käyttöportaalin yhdistämään ja helpottamaan digitaalista tiedonvaihtoa eri toimijoiden kesken.

Pro sisältää Map Extension -karttaliittymän ja dokumenttiportaalin ja palvelun avulla voit toteuttaa asiakasorganisaation kaikkien hankkeiden tiedonhallinnan.

Enterprise

AssetPoint Online Enterprise on oikea valinta rakennuskohteiden täydelliselle elinkaarihallinnalle suunnittelusta ja rakentamisesta ylläpitoon. Kaikki toiminnallisuus on integroituna helppokäyttöiseen selainkäyttöliittymään.

Enterprise tarjoaa toimintamallin, kun jo rakennuskohteen toteutuksen aikana valmistaudutaan kohteen huoltoon ja ylläpitoon. Näin huoltotoiminta voi käynnistyä välittömästi hankkeen valmistuessa.

Palvelu sisältää laajan kirjon erilaisia ominaisuuksia: dokumenttien jaon ja yhteiskäytön, kohdehallinnan sekä suunnitelmien, urakoiden ja urakoitsijadokumenttien hallinnan. Lisäksi mukana on huoltokirja-integrointi, tulostusintegrointi ja viranomaisdokumenttien hallinta.

AssetPoint Online Enterprise toimitetaan aina Assetpointin pilviympäristöstä.

Ota yhteyttä

Jani Myllymaa

Jani Myllymaa

Liiketoimintajohtaja

jani.myllymaa@civilpoint.fi

040 728 4879

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@civilpoint.fi

040 553 0376

Eero Lyytikäinen

Eero Lyytikäinen

Avainasiakaspäällikkö

eero.lyytikainen@civilpoint.fi

040 543 5131

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme