Bluebeam

Bluebeam Revu vie PDF-tiedostojen kanssa työskentelyn uudelle tasolle!

Bluebeam Revu on ratkaisu, jolla luot, muokkaat, lasket sekä teet merkintöjä PDF-piirustuksiin. Ohjelmiston avulla voit lisätä PDF-tiedostoon tekstiä, symboleita, muotoja ja mittauksia riippuen tarpeestasi.

Helppokäyttöinen Bluebeam soveltuu esimerkiksi määrälaskentaan, aluesuunnitteluun sekä suunnitelmien vertailuun ja kommentointiin. Määrälaskenta on nopea tehdä Revun mittaustyökaluilla sekä symbolihaulla, joka automatisoi piirustuksessa esiintyvien symbolien kuten kaivojen, vesialtaiden ja sähkölaitteiden laskennan. Käyttämällä Bluebeamin Revua voit vähentää määrälaskentaan ja tarjouksien tekemiseen käytettävää aikaa huomattavasti.

Civilpointin valmiin symbolikirjaston ja Bluebeam Revun piirustustyökalujen avulla voit myös nopeasti luoda työmaan aluesuunnitelmia muutamilla klikkauksilla. Työmaan turvallisuus ja logistiikka ovat tärkeitä osia työn onnistumisessa. Bluebeam Revu ohjelmistolla pystyt helposti muokkaamaan suunnitelmaa työmaan eri vaiheiden ja muutoksien mukaan.

Lisäksi voit käyttää ohjelmistoa suunnitelmien vertailuun, jolloin huomaat helposti suunnittelijoiden tekemät muutokset eikä lisä- ja muutostöiden laskemiseen mene ylimääräistä aikaa. Voit antaa Bluebeamin tehdä kahden suunnitelman välisen vertailun, tai voit käyttää ohjelmistoa virtuaalisena piirtopöytänä ja asettaa useita piirustuksia päällekkäin ja tarkkailla niiden yhteensopivuutta.

Voit käyttää Bluebeam Revua myös PDF-tiedostojen luomiseen ja piirtämiseen, sekä olemassa olevien piirustusten yhdistämiseen, sivujen irrottamiseen ja kiertämiseen.

LATAA ILMAINEN 30 PÄIVÄN KOKEILUVERSIO


9 syytä ottaa Bluebeam käyttöön:

1. Helposti muokattava käyttöliittymä

Voit muokata ohjelmiston käyttöliittymää itsellesi sopivaksi sekä jakaa ja vastaanottaa valmiita aloituspohjia.

2. PDF-tiedostojen teksti- ja muotomerkinnät

Voit luoda helposti teksti- tai muoto-merkintöjä PDF-tiedostoon itseäsi tai toista henkilöä varten.

3. Määrälaskentaa muutamilla klikkauksilla

Määrälaskenta on mahdollista tehdä vaan muutamalla klikkauksella ja voit hakea suunnitelmissa esiintyviä symboleita kuten kaivoja, laitteita, altaita ja kalusteita automaattisesti kuvahaun avulla.

4. Kattava symbolikirjasto aluesuunnittelun tueksi

Civilpointin symbolikirjaston avulla teet aluesuunnitelmat helposti valitsemalla suunnitelmaan tulevat symbolit ja yksinkertaisesti klikkaamalla ne paikoilleen. Tiet ja kulkureitit voit piirtää valmiiksi Bluebeamista löytyvillä piirtotyökaluilla.

5. Sujuvaa liikennesuunnittelua liikennemerkkikirjastolla

Civilpointin valmiilla liikennemerkkikirjastolla teet liikennesuunnittelun nopeasti drag and drop -tyyliin. Valitset vaan haluamasi liikennemerkin ja asetat sen paikoilleen piirustukseen.

6. Merkinnät talteen merkintäluetteloon

Kaikki tekemäsi merkinnät tallentuvat ohjelmiston sisällä merkintäluetteloon, josta voit helposti tarkastella yksittäistä merkintää ja sen tietoja kuten pituutta, pinta-alaa määrää ja monia muita ominaisuuksia. Lisäksi voit tulostaa merkintäluettelon exceliin tai PDF:ksi jatkotyöskentelyä varten.

7. Asiakirjojen helppo vertailu

Asiakirjojen vertailu tapahtuu helposti ohjelmistoon sisäänrakennetuilla vertailutyökaluilla, joita voit käyttää joko automaattiseen vertailuun tai piirtopöytänä.

8. Tehokkaat työkalut PDF-tiedostojen muokkaamiseen

Bluebeamistä löytyy myös tehokkaat työkalut PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Voit helposti muuttaa eri tiedostoja PDF-tiedostoiksi Bluebeam staplerin avulla, sekä yhdistellä ja muokata dokumentteja Revulla. Revusta löytyy työkalut mm. tiedostojen yhdistämiseen, sivujen irrottamiseen sekä uusien PDF:ien luomiseen.

9. Kattavat ylläpito- ja tukipalvelut

Civilpointin ylläpito-asiakkaana saat käyttöösi Bluebeam-ohjelmistotukemme arkisin 9–16, Civilpointin aloituspohjat sekä maksuttoman osallistumisen 2-h etäkoulutukseen Bluebeamin perusteista. Lisäksi ylläpitoon kuuluu oikeus versiopäivityksiin, jotta ohjelmistosi on aina ajan tasalla ja työskentely sujuu ongelmitta.

Ota yhteyttä

Jani Myllymaa

Jani Myllymaa

Liiketoimintajohtaja

jani.myllymaa@civilpoint.fi

040 728 4879

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@civilpoint.fi

040 553 0376

Eero Lyytikäinen

Eero Lyytikäinen

Avainasiakaspäällikkö

eero.lyytikainen@civilpoint.fi

040 543 5131

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme