Tapahtumat

Syksyn webinaarit

Ilmoittaudu maksuttomiin webinaareihimme! Ohjelmistoasiantuntijamme esittelevät uusia työkaluja ja hyödyllisiä vinkkejä ohjelmistojen käyttöön.

To 7.12. klo 9.30-10
Trimble Business Center – HCE osana rakennusten tietomallinnusta
Business Center – HCE:n pintatyökalujen käyttö maanrakennuspintojen mallintamisessa sekä pinnantasauksien suunnittelussa.

Ilmoittaudu

Katso webinaaritallenteet

Kesätöihin! -tapahtuma @ Aalto-yliopisto

Civilpoint on mukana omalla ständillä Aalto-yliopiston kesätyötapahtumassa Otaniemessä. Tule keskustelemaan kesätyömahdollisuuksista vuodelle 2018 ja hakemaan oma Viltsu-haalarimerkki!

Tapahtuma järjestetään Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksen pääaulassa (Otakaari 1, Espoo).
Ständeihin pääsee tutustumaan klo 9.45-14.15 välisenä aikana.

RATA 2018

Olemme mukana Liikenneviraston järjestämässä RATA 2018 -raideliikenteen seminaarissa näytteilleasettajana. Tapahtuma järjestetään Turun Logomossa ja on suunnattu raideliikenteen ammattilaisille, rautateistä kiinnostuneille sekä opiskelijoille. Vuonna 2018 tapahtuman teemana on kunnossapito. Tilaisuudessa kuullaan alustuksia mm. liikenteen ja maankäytön, tekniikan, turvallisuuden ja digitalisaation näkökulmista.

Löydät Civilpointin yhteiseltä osastolta Trimblen, Geotrimin ja SITECH Finlandin kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Liikenneviraston sivuilla!

Rakennusalan yritystapahtuma @ TTY

Civilpoint on mukana tapaamassa teekkareita Rakennusalan yritystapahtumassa TTY:llä.
Tule tapaamaan asiantuntijoitamme, kuulemaan kesätyömahdollisuuksista 2018 ja tietysti hakemaan oma Viltsu-haalarimerkkisi!

Tapahtuma järjestetään Tampereen teknillisen yliopiston Rakennustalon aulatiloissa.

InfraBIM World

Civilpoint on mukana tekemässä maailman ensimmäistä InfraBIM World -konferenssia 6.-7.2. 2018 Tampereella. Infra-alan ammattilaiset ympäri maailmaa saapuvat vaihtamaan ajatuksia ja suunnittelemaan tulevaisuuden rakentamista. Tavoitteena tehokkaampi materiaalien ja tilan käyttö, tiedon katkeamaton ketju ja kaikkien tahojen saumaton yhteistyö – sitä on rakentamisen Nordic way.

Luvassa on mielenkiintoisia esityksiä, workshoppeja alan keskeisimpiin teemoihin liittyen ja tietysti loistavat mahdollisuudet verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.

Olemme ylpeinä mukana rakentamassa suomalaista infrahistoriaa!

Tule mukaan! Osta lippusi tapahtuman sivuilla.

Civilpoint-päivät 2018

11.-12.4.2018
Radisson Blu Seaside, Helsinki

Vianovapäivät on nyt Civilpoint-päivät! Infra-alan ammattilaisille suunnattu tapahtuma järjestetään ensi vuonna Helsingissä, Radisson Blu Seasidessa. Julkaisemme ohjelman loppuvuodesta, ja ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa tammikuussa 2018. Aikaiset linnut saavat tälläkin kertaa edullisemman early bird -hinnan.

Klikkaamalla itsesi mukaan Civilpoint-päivien Facebook-tapahtumaan pysyt parhaiten ajan tasalla tapahtumaan liittyvistä päivityksistä.

Tapahtumainfo