Tapahtumat

1.1.2020 – 30.6.2020

Tulevat webinaarit

Ilmoittaudu Civilpointin webinaareihin! Maksuttomissa verkkokoulutuksissa ohjelmistoasiantuntijamme esittelevät uusia työtapoja ja antavat hyödyllisiä vinkkejä ohjelmistojen käyttöön. Aikaisempien webinaarien tallenteet löydät YouTube-kanavaltamme.


Civil 3D & InfraWorks 2021 uudet versiot
Ti 2.6. klo 10-10.30

Uudet Autodesk Civil 3D 2021 ja InfraWorks 2021 -versiot on julkaistu! Ohjelmistoasiantuntija Simo Vänskä esittelee maksuttomassa webinaarissa versioiden uusia ominaisuuksia.
Ilmoittaudu


Trimble SiteVision – AR-teknologiaa työmaalle
Ke 3.6. klo 10-10.30

Trimble SiteVision on lisättyyn todellisuuteen perustuva työväline, jolla voidaan visualisoida tietomalliaineistoja senttitarkasti maastossa. Webinaarissa kerromme käytännön kokemuksia SiteVisionista suomalaisilta työmailta.
Ilmoittaudu


Trimble Quantmin hyödyntäminen väylien ympäristövaikutuksien arvioinnissa
Ti 9.6. klo 10-10.30

Trimble Quantm on monipuolinen työkalu väylien linjauksien suunnitteluun tie- ja ratahankkeissa. Webinaarissa kerromme kuinka huomioida ympäristövaikutuksia väylähankkeiden esisuunnitteluvaiheessa.
Ilmoittaudu

6.5.2020 – 5.6.2020

Tulevat verkkokoulutukset

Päivitä ohjelmisto-osaamistasi tehokkaasti verkkokoulutuksissa! Järjestämme kevään aikana edullisia täsmäkursseja suunnittelijoille.  Katso tarkemmat tiedot kurssisivuilta.

Trimble Novapoint Basen perusteet
Etäkoulutus 28.5. klo 9-12

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tutustua Novapoint Base -ohjelmistoon ja sopii loistavasti esimerkiksi kesätyöntekijöille. Kurssilla käydään läpi Novapoint Base -käyttöliittymän periaatteet, peruslähtöaineistojen tuonti, pintamallit ja palvelinprojektissa työskentelyn periaatteet. Kurssin hinta on 200 € / hlö (ALV 0%)

Ilmoittaudu


Trimble Novapoint Roadin perusteet
Etäkoulutus 29.5. klo 12-15

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tutustua Novapoint Road-ohjelmistoon ja sopii loistavasti esimerkiksi kesätyöntekijöille. Koulutuksessa käydään läpi Novapoint Road -moduulin perusteita: geometrian suunnittelu ja väylämallin luonnin perusteet sekä pituus-ja poikkileikkaustulosteet. Lähtötasovaatimuksena on Novapont Basen perusteet. Kurssin hinta on 200 € / hlö (ALV 0%).

Ilmoittaudu


Trimble Novapoint Water & Sewerin perusteet
Etäkoulutus 2.6. klo 12-15

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tutustua Novapoint Water & Sewer -ohjelmistoon ja sopii loistavasti esimerkiksi kesätyöntekijöille. Koulutuksessa käydään läpi Novapoint Water & Sewer -moduulin perusteita: konfiguroinnin perusteet, kaivantolinjojen suunnittelun perusperiaatteet ja tulosteet. Lähtötasovaatimuksena on Novapont Basen perusteet. Kurssin hinta on 200 € / hlö (ALV 0%).

Ilmoittaudu


Novapoint Base – piirtosääntöjen muokkaaminen
Etäkoulutus 12.6.2020 klo 9-11

Käymme läpi Novapoint Base piirtosääntöjen muokkaamisen periaatteet. Kurssilla käydään läpi piirtosääntöjen muokkaamisessa käytettävän editorin toimintaperiaatteet ja mahdollisuudet. Lähtötasovaatimuksena on peruskäsitys Novapoint Base-käyttöliittymästä. Kurssin hinta on 140 € / hlö (ALV 0%).

Ilmoittaudu


Novapoint Base – muunnitiedostojen periaatteet
Etäkoulutus 17.6.2020 klo 9-11

Käymme läpi Novapoint Basessa käytössä olevien muunnintiedostojen toimintaperiaatteet. Lähtötasovaatimuksena on peruskäsitys Novapoint Base-käyttöliittymästä. Kurssin hinta on 140 € / hlö (ALV 0%).

Ilmoittaudu

18.8.2020

Quadrin ja Trimble Novapointin julkistustilaisuus

Tiistaina 18.8.2020 klo 9–10.30, online-tilaisuus

Tervetuloa tutustumaan ensimmäisten joukossa Quadrin ja Novapointin uusiin pääversioihin!

Quadrin kantavana teemana on yhteinen tietoympäristö, Common Data Environment. Uusi versio lisää huomattavasti yhteiskäyttömahdollisuuksia muiden sovellusten kanssa.

Civilpoint julkaisee Suomen ympäristöön lokalisoidut ohjelmistoversiot Quadrista ja Trimble Novapointista elokuussa. Julkistustilaisuudessa pääset tutustumaan ensimmäisten joukossa uusiin pääversioihin. Kerromme ohjelmistojen uusista ominaisuuksista ja pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

Ilmoittaudu
12.1.2021 – 13.1.2021

Point Group Summit

12.-13.1.2021 Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Toivotamme sinut tervetulleeksi Point Group Summitiin! Kokoonnumme tammikuussa yhteen kuulemaan ja keskustelemaan päivän polttavista hanke-esityksistä tiedonhallinnan näkökulmasta. Prioriteettinamme on tarjota konkreettisia näkökulmia vietäväksi työhösi ja mahdollisuuden verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa.

Syksyn aikana julkaisemme tarkemman ohjelman ja pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Laitathan kuitenkin jo nyt päivämäärän kalenteriin!

Tapahtumasivulle

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme