Novapoint Finnish Value Pack 21.05

Civilpoint Oy
Versio 21.05.20 (64-bit)
11.3.2021

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset, versio 21.05.20

Novapoint Finnish Value Pack 21.05.20 on julkaisu Novapoint 21.05 -version yhteyteen.

Katso julkaisutiedot

HUOMIO: Soundings-moduulissa on tuki vain uudelle tietokantaversiolle 18.00.15. Tarkista ennen asennusta Soundings-tietokannan versio ja tarvittaessa päivitä tietokanta ennen FVP:n asennusta.
Aikaisemmat FVP-versiot toimivat tietokantaversion 18.00.15 kanssa, mutta uudet ominaisuudet eivät ole silloin käytettävissä.

Yleiskuvaus

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset täydentävät kansainvälistä lokalisoitua Novapoint-jakeluversiota vain suomalaisille käyttäjille tarkoitetuilla lisäsovelluksilla.
Asennuspaketissa mukana olevat erikseen lisensioitavat ohjelmistot ovat:

  • Novapoint Finnish Value Pack – Sisältää laajan kokoelman suomalaisille Novapoint-käyttäjille tarkoitettuja lisätoimintoja ja apuohjelmia.
  • Novapoint Soundings – Pohjatutkimusrekisteri.
  • Novapoint Area Planning – Asemakaavoitus ja havainnollistus.
  • Novapoint General Land Use Planning – Yleiskaavoitus ja havainnollistus.
  • Novapoint Map – Pohjakartan tuottaminen, ylläpito ja käsittely.
  • Novapoint Utility Network – Vesihuollon verkostotietojen tiedonhallinta

Novapoint Soundings, Area Planning, General Land Use Planning ja Utility Network -sovellukset vaativat Oracle-tietokantapalvelun, joka ei sisälly tähän toimitukseen.
Novapoint Finnish Value Pack -asennus edellyttää, että Novapoint 21.05 -perusohjelmisto on työasemassa valmiiksi asennettuna. Ohjelmistojen käyttäminen vaatii erilliset lisenssit, jotka toimitaan Novapoint Base -lisenssin yhteydessä.

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset ovat osa Novapoint-tuoteperhettä, ja niihin liittyen noudatetaan kansainvälisen Novapoint-jakeluversion “Novapoint End User License Agreement” -lisenssisopimuksen ehtoja.

Asennus

Novapoint Finnish Value Packin asennus vaatii järjestelmänvalvojan (administrator) oikeudet. Asennus käynnistyy Novapoint Finnish Value Pack – asennuslevyltä tai asennushakemistosta käynnistämällä FVP_21.05.20_setup.msi -ohjelma ja on helppo viedä loppuun seuraamalla asennusohjelman antamia ohjeita. Aiemmin mahdollisesti asennettuna olevien ohjelmistoversioiden asennuksen poisto ei ole välttämätöntä ennen uuden version asennusta.

Lisätietoja saat tarvittaessa Civilpoint Oy:n asiakastuesta.

Novapoint Finnish Value Pack 21.05

Lataa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme