Töihin Civilpointille!

Civilpoint on Suomen suurin yhdyskuntatekniikan tietojärjestelmien kokonaistoimittaja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Trimblen suunnitteluohjelmistot ja muut alan johtavat ohjelmistotuotteet. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

Hakeudu nyt osaksi tasavertaista organisaatiotamme, jossa arvostetaan osaamista, jämäkkää palveluhenkeä ja yrittäjämäistä asennetta! Meillä Point Groupissa saat työskennellä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Joukossamme on niin nuoria tulevaisuuden tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, huippuluokan henkilöstöedut sekä mukavat kollegat – ja tämä kaikki moderneissa ja viihtyisissä toimitiloissa Espoossa. Tiivis työyhteisömme panostaa hyvään tiimihenkeen, työssä viihtymiseen ja työtyytyväisyyteen. Civilpoint on pääosin henkilökunnan omistama yritys, jossa on mahdollista edetä jopa partneriksi asti. Yrittäjähenkisyys ja luottamus ovatkin tärkeimpiä arvojamme.

Täydennämme tiimiämme jatkuvasti. Etsimme sekä infrasuunnittelun ja -rakentamisen että ohjelmistokehityksen ammattilaisia.
Laita avoin hakemus alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse rekry@civilpoint.fi!

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Toimintamme laajenee ja tarvitsemme lisävoimia tuotekehitykseen ja asiakasprojekteihin. Haemme tiimiimme ohjelmistokehittäjiä.

Lue lisää

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Säilytämme avoimia hakemuksia järjestelmässämme puolen vuoden ajan. Katso tietosuojaseloste.