Töihin Civilpointille!

Civilpoint on Suomen suurin yhdyskuntatekniikan tietojärjestelmien kokonaistoimittaja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Trimblen suunnitteluohjelmistot ja muut alan johtavat ohjelmistotuotteet. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

Hakeudu nyt osaksi tasavertaista organisaatiotamme, jossa arvostetaan osaamista, jämäkkää palveluhenkeä ja yrittäjämäistä asennetta! Meillä Point Group -konsernissa saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Joukossamme on niin nuoria tulevaisuuden tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin. Olemme pääosin henkilökunnan omistama yritys, jossa on mahdollista edetä jopa partneriksi asti. Yrittäjähenkisyys ja luottamus ovatkin tärkeimpiä arvojamme.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden kouluttautua, huippuluokan henkilöstöedut sekä mukavat kollegat – ja tämä kaikki moderneissa ja viihtyisissä toimitiloissa Espoossa. Tiivis työyhteisömme panostaa erityisesti hyvään tiimihenkeen, työssä viihtymiseen ja työtyytyväisyyteen. Henkilöstömme tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Keväällä 2018 tehdyssä henkilöstötutkimuksessa kokonaisarvosana Civilpointille työpaikkana oli 4,68 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki suosittelisivat Civilpointia työpaikkana muillekin.

Täydennämme tiimiämme jatkuvasti. Etsimme sekä infrasuunnittelun ja -rakentamisen että ohjelmistokehityksen ammattilaisia.

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Haemme Tekla Civil -ohjelmistoasiantuntijaa

Etsimme tiimiimme uutta osaajaa, jolla on kokemusta infrasuunnittelusta ja infran tietomallinnuksesta.

Lue lisää

Haemme ohjelmistokehittäjää

Toimintamme laajenee ja tarvitsemme lisävoimia tuotekehitykseen ja asiakasprojekteihin. Haemme tiimiimme ohjelmistokehittäjiä.

Lue lisää