Triumfi

Triumfi (Trimble Users Meeting Finland) on asiakasryhmä Trimble Novapoint- tai Tekla Civil-tuotteita käyttäville asiantuntijoille.

Triumfin tavoitteena on vaikuttaa ohjelmistojen kehitykseen, antaa osallistujille mahdollisuuksia verkostoitua ja parantaa alan sekä ohjelmistojen kehitykseen liittyvän informaation kulkua. Käytännön tasolla ryhmä muun muassa priorisoi ohjelmistojen kehitystarpeita, jakaa käyttökokemuksia ja seuraa alan tietomallivaatimusten kehitystä. Asiakasryhmä koostuu eri organisaatioiden asiantuntijoista, jotka käyttävät Trimble Novapoint-, Trimble Quadri- tai Tekla Civil -tuotteita.

Triumfi-asiakasryhmän jäsenillä on mahdollisuus kirjautua Triumfi-portaaliin, lähettää sen kautta tukipyyntö ja seurata tiketin tilannetta. Triumfi-portaalissa on myös mahdollisuus selata tukipyyntöjä, osallistua keskusteluun, kommentoida dokumentteja ja katsoa tuotekohtaisia tutoriaaleja.

Triumfi-asiakasryhmän jäsenyys on organisaatiokohtainen, ja jäseneksi voi liittyä sähköpostitse [email protected].
Jos organisaatiosi on jo ryhmän jäsen, voit pyytää henkilökohtaiset tunnuksesi Triumfi-portaaliin osoitteesta [email protected].

Kirjaudu portaaliin »

Lisätiedot

Timo Ruoho

Timo Ruoho

Varatoimitusjohtaja

timo.ruoho@civilpoint.fi

040 507 8809

Jaa