Ohjelmistoja, joilla rakennetaan tulevaisuutta


Infra-alan edelläkävijä Civilpoint Oy on pääasiassa henkilökunnan omistama yritys. Edustamme alan parhaita suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitettuja ohjelmistoja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa ja pystymme vaikuttamaan ohjelmistotuotteiden kehitykseen ja lokalisointiin.

Asiantunteva ja koulutettu henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme ensiluokkaiset tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut edustamillemme tuotteille. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn hankkimistaan ohjelmistoista. Ohjelmistokehitystiimimme toteuttaa myös asiakaskohtaiset ohjelmisto- ja integrointiratkaisut.

Tyytyväisyys säteilee

Haluamme olla mukana luomassa tulevaisuuden infraa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimimme aktiivisesti alan kehityshankkeissa Suomessa ja Baltiassa – lähellä asiakkaitamme. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijainen asia ja motivoitunut henkilöstömme toimii sen eteen tehokkaasti ja ammattimaisesti. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvät arvosanat palvelustamme. Myös henkilökuntamme työtyytyväisyys on korkealla tasolla. Toimintamme kivijalkana toimivat arvomme, joiden mukaisesti autamme muita menestymään.

Historia

Yrityksemme on toiminut vuodesta 1989 aloittaen rakennusalan ohjelmistotalona, joka palveli rakennus- ja yhdyskuntatekniikan alan toimijoita. Vuonna 2004 otimme käyttöön nimen Vianova Systems Finland Oy. Vuoden 2016 alusta syntyi uusi Vianova, joka keskittyi entistä selkeämmin infra-alan ratkaisuihin. Huhtikuussa 2017 yrityksen nimi vaihtui Civilpoint Oy:ksi.

Syyskuussa 2018 syntyi Point Group -konserni palvelemaan infra- ja talonrakennusalan suunnittelua, rakentamista ja omaisuudenhallintaa. Yhdessä tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan.

Toimimme kaikissa Point Group -yhtiöissä asiakaslupaustemme mukaisesti:

Palvelumme on aina yksilöllistä, ystävällistä ja jämäkkää

Edustamamme tuotteet ovat maailman huippua

Huolehdimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme tuottavuuden paranemisesta

Civilpoint on osa Point Group -konsernia

Civilpoint on osa Point Group -konsernia, johon kuuluvat myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisua tarjoava Assetpoint Oy.

Point Group
AssetPoint
BuildPoint

Ota yhteyttä

Tuomas Hörkkö

Tuomas Hörkkö

Toimitusjohtaja

tuomas.horkko@civilpoint.fi

040 832 3553

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme